Categorie: "Voor u gelezen"

Back in bussines

Back in bussines* even een update rondom Carpmax…

we zijn verhuist naar oldenzaal. Nu hoor ik er een aantal denken, jullie zaten toch pas sinds kort in De…urningen? De reden: martin en zijn vrouw zijn verhuist en bij deze woning zit ook een volledige bedrijfsruimte dus waarom zou je dan nog een pand gaan huren? daarom is carpmax nu gevestigd in Oldenzaal.

de verhuizing was wederom een hele klus, maar we “draaien” weer volop. Precies op tijd voor het mooiste seizoen van het jaar, de herfst!!

sinds kort hebben we ook een compleet nieuwe site incl. een zeer handige webshop met i-deal als betaalmogelijkheid. Zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen op www.carpmax.nl

Karpervissers hebben onenigheid. Twee aanhoudingen

Een 39-jarige man uit Oosterhout heeft zondag 15 september 2013 aangifte gedaan van mishandeling, gepleegd door een 50-jarige man uit Veldhoven. Deze man deed op zijn beurt aangifte van vernieling van zijn autoruit, gepleegd door een 28-jarige man uit Oosterhout. De drie mannen beslechtten zondagmiddag een eerdere onenigheid tussen de 28-jarige Oosterhouter en de 50-jarige Veldhovenaar. De uitkomst was uiteindelijk drie beschadigde auto’s en twee aanhoudingen: de politie hield namelijk de Veldhovenaar en de 28-jarige Oosterhouter aan.

karpervissessie.nl in een nieuw jasje

De site Karpervissessie.nl heeft een nieuw jasje lekker duidelijk en goed leesbaar met leuke verhalen en dingen van Martin Busman. Leuk dat je mijn website bezoekt en ik    hoop dat je hier een leuke tijd zult    beleven aan mijn verhalen en foto’s en    binnenkort misschien ook wel mijn    eerste filmpjes.   Mijn naam is Martin Busman. Sinds 2008 heb ik het Karpervissen weer  herontdekt en zal ik jullie vanaf nu ook    via mijn website op de hoogte houden van mijn avonturen langs de waterkant.

 

Mijn karpersessies spelen    zich op verschillende wateren af. Van    Dressuurwater in Amsterdam of in    Noord-Holland tot een    zelfonderhouden stek aan de Lage  Vaart in de Flevopolder of een betaalwater in Frankrijk. Al met al veel    uitdagingen om over te schrijven of op    een andere manier te laten zien hoe ik  mijn hobby beleef

Kijk hier voor de website http://www.karpervissessie.nl/

Karpervissende vrouwen

Ik  er gek op wil veel meer vrouwen aan de waterkant zien. Zelf mogen die best mijn stek even pezen als ze dat graag willen. Op de site wehlsekarpervissers staat een interview met de twee dames die de laatste jaren veel in het karper nieuws zijn. Ook kom je ze vaak tegen op beurzen in Nederland een goede PR voor het karper vissen in Nederland. Nu nog standvastig worden kwa sponsor en het zou helemaal top worden. Ik kan persoonlijk niet goed tegen mensen die elk jaar een nieuwe sponsor hebben, vind het nogal lullig voor die mensen die keihard voor hun centjes moeten werken . En geen sponsor hebben.

lees meer