Categorie: "In de media"

Worminess Wormfinder

Kijk van sommige dingen zie ik het nut niet in maar van deze zeg ik een topperrr. zeker wanneer je veel met wormen vist. Ik kan me nog  herinneren dat ik het vroeger met stroom deed tot dat de stoppen eruit sloegen…

Geen spit- en graafwerk meer, geen trucjes meer uithalen met …zeepsop maar gewoon de “Worminess Wormfinder” gebruiken wanneer u wormen nodig heeft! Steek de punt van de Worminess Wormfinder 10 tot 30 cm diep in de grond en draai de slinger circa 4 keer rond. Herhaal dit elke 30 cm in een diameter van een meter. Afhankelijk van het seizoen en weer kruipen de wormen na slechts 1 tot 3 minuten aan de oppervlakte en kunt u ze eenvoudig verzamelen.

Beroemdheden in actie tegen zwaar gesubsidieerde, verwoestende vispraktijk

Naakt voor de vissen

Een zeer klein aantal Europese vissersschepen brengt enorme schade toe aan de omdat ze hun netten over de diepzeebodem slepen. Extra bitter is dat deze schepen ook nog eens zwaar gesubsidieerd worden. Om aandacht te vragen voor deze onnodige verwoesting en te protesteren tegen de praktijk zijn een aantal beroemdheden uit de kleren gegaan. Ze poseerden met een vis voor de Franse portretfotograaf Denis Rouvre. De foto’s werden tentoongesteld in het gebouw van de Europese Commissie in Brussel.

Andy Little’s Angling Adventures

Iedere (oude) karper visser kent hem wel mister Andy Little in de jaren 80 en 90 een bekende karper Visser uit The UK. Ik heb hem zelf in die tijd een aantal keren gesprokken en moet zeggen een van de weinigen Engelsen die indruk op mij heeft gemaakt. Uiteraard heeft iedere karper visser zijn boekje gelezen Zo vang ik mijn karper.

Jaap Leegte sluit na 31 jaar zijn hengelsportspeciaalzaak

ASSEN – Jan Leegte sluit na 31 jaar zijn hengelsportspeciaalzaak aan de Rolderstraat in Assen. Leegte is 64 jaar en vindt het welletjes, nu bijna vijftig jaar werken. Leegte is een man van de praktijk. Zijn kennis kwam voort uit zijn eigen ervaring. In het Dagblad van het Noorden legt hij uit wat het grote geheim van een goede sportvisser is. “Vissen is nog net zo eenvoudig als vroeger.”

DEELNEMERSLIJST Hengelsport- en Visbotenbeurs Utrecht

Damm wat een lijst er komt geen einde aan natuurlijk  zal sportvissenblog.nl ook aanwezig zijn op deze beurs om ter plekke te bloggen over van alles en nog wat dus hou dan zeker de blog in de gaten. We gaan interviews doen met de craks die we tegen komen enz enz

 

DEELNEMERSLIJST

Groothandels / fabrikanten

Arca – Bifa • www.arca-bifa.com
Hengelsportgroothandel

Ben’s Fishing Tackle • www.bensfishingtackle.nl
Hengelsportgroothandel

Dompel jezelf onder in de wereld van onze geschubde vrienden.

In de categorie tussen kitsch en kunst deze week de led lampen van de firma CarpMotion. Ik vind ze gaaf en zo vaak kom ik niet zoiets tegen. weer eens heel wat anders, leuk voor een verjaardag of gewoon zomaar. Afmetingen: Hoogte: 180mm, Breedte: 230mm (afmetingen verschillen per soort) en er zijn vele soorten verkrijgbaar.