Categorie: "Natuur"

Op de meerval met een centerpin

In deze video laat John Hofgartner zien dat meerval prima op de centerpin is te vangen. Niet moeilijk doen maar gewoon met een garnaal de meerval stalken. De manier! John is dat ook een van die karper vissers waar ik veel respect voor heb. iemand van de oude garde die nog weet waar het om gaat. Dus bent u op zoek naar een leuke en leerzame (meerval) karper vakantie ga er eens heen te boeken bij SVK Karpertrips!

GRATIS BIJ BESTEDING VANAF € 50 IN ONZE WEBSHOP

Een echte visser wil goed voor een gevangen vis zorgen, daarom zou niemand een vis terug moeten zetten die ernstige verwondingen heeft, zonder er iets aan te doen. Deze First Aid Spray is een absolute must have product voor iedere zich zelf respecterende visser. Deze First Aid Spray is er om wonden te verzorgen die in/rond de mond zitten en voor eventuele beschadigingen op het lichaam.

Weg karper

Naast vissen houden de meeste hengelaars ook van de natuur want laten we eerlijk zijn we zien van alles van wat er in op en om het water gebeurd tot op de kant. we houden alles in de gaten in deze rubriek de mooiste natuur foto’s. Op onderstaande plaat zal een boel commentaar komen niet iedereen vind de aalscholver een mooie vogel maar ik wel, en daarbij ze waren er eerder dan wij als hengelsporter.

Weg karper

Berenboot

Dat beren broodjes konden smeren wist ik maar als ik zit te vissen doe ik dat graag alleen, en niet met een smerende beer naast mij. die berenboot mag mij voorbij varen maar evengoed een vette plaat.

581644_429991557084600_1660458855_n