Back in bussines

Back in bussines* even een update rondom Carpmax…

we zijn verhuist naar oldenzaal. Nu hoor ik er een aantal denken, jullie zaten toch pas sinds kort in De…urningen? De reden: martin en zijn vrouw zijn verhuist en bij deze woning zit ook een volledige bedrijfsruimte dus waarom zou je dan nog een pand gaan huren? daarom is carpmax nu gevestigd in Oldenzaal.

de verhuizing was wederom een hele klus, maar we “draaien” weer volop. Precies op tijd voor het mooiste seizoen van het jaar, de herfst!!

sinds kort hebben we ook een compleet nieuwe site incl. een zeer handige webshop met i-deal als betaalmogelijkheid. Zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen op www.carpmax.nl

ook hebben we besloten om onze producten met ingang van januari weer te gaan verkopen via een aantal hengelsportzaken verspreid over nederland. onze duitse klanten kunnen binnenkort al onze producten kopen bij een aantal hengelsportzaken in duitsland. Welke dit zijn? Alle verkoopadressen staan binnenkort vermeld op onze site, houdt deze dus in de gaten.

-uiteraard hebben we het afgelopen jaar niet stil gezeten en zijn we op de achtergrond bezig geweest om een aantal nieuwe freezers te testen.2 verschillende freezerbaits zijn het resultaat van een lange testperiode. De resultaten die we hebben gehad op deze bollen zijn ronduit verbluffend!!! Echt bizar hoeveel en wat er tot nu toe al op gevangen is! De planning is om met de verkoop van deze 2 nieuwe freezers te beginnen op carp zwolle 2014, daar zijn ze officieel voor het eerst te koop op onze stand. Aangezien onze vangsten zo extreem goed waren en we nu al zo vol vertrouwen zijn over deze 2 bollen hebben we besloten dat we onze (vaste) klanten ook graag mee willen laten “testen”…. hoe gaan we dat doen? We hebben 100 kg gedraaid van beide bollen, die gaan we alvast verkopen €6,95 p. kg. Degene die deze bollen kopen vragen we wel om ons response te geven over de vangstresultaten en hun bevindingen. Degene waarvan wij vinden dat hij/zij ons de meest nuttige info geeft belonen we eind december met een aaspakket bestaande uit 10 kg freezers(naar keuze) een booster, pop-ups en 2,5 kg. stickmix. Voor meer info kun je altijd bellen of mailen!

-het beurzen seizoen staat ook weer voor de deur, carpmax is aanwezig op een aantal van deze beurzen in nederland en duitsland, heb je vragen of speciale wensen? Kom dan langs op onze stand, kunnen we dit bespreken onder het genot van een bakkie.

Zoals je op de foto ziet zijn we op het moment volgas aan het draaien en bezig om de bestellingen in te pakken…. wij gaan een nachtje doorhalen en hopen jullie voor nu weer voldoende geinformeerd te hebben!!

m.v.g. team carpmax

Tight line

Lees ook:Ook zat van het draaien van uw boillies!
Lees ook:CarpMax
Lees ook:Koffietijd bij Carpmax
Lees ook:Karper van 23,5 kilo dood geslagen
Lees ook:Sinds begin 2013 is er een nieuwe boilieleverancier in Almere, “Magic Carp Baits”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.