Categorie: "dude"

Succes voor Johan Hoekstra

Je hebt sessies en je hebt sessies maar de verjaardag sessie van Johan was er eentje om nooit te vergeten, 1 weekend 22 vissen waaronder een paar hele mooie exemplaren. Ik zeg als nog gefeliciteerd. Helemaal mooi vind ik het omdat de vissen zijn gevangen aan mijn bollen (-_-) helemaal goed toch.

De Dude gaat online

11489_186881761477901_578278998_nNaast de filmpjes en zijn aas gaat de Dude nu online! met een spetterende webwinkel. via deze manier is de weg naar de klanten nog korter. The Dude bollen begin steeds meer naam te krijgen in het Noorden van het land en dit was volgens Ton de meest logische stap.

The Dude in hengelsport blog team

Na Frank Huisman is nu aan het Sportvissen blog team The Dude toegevoegd. The Dude zal gaan bloggen over zijn ideeën van onderlijnen en u op de hoogte houden waarmee hij bezig is en waar hij aanwezig zal zijn voor een demonstratie.

The Dude is coming

mq1Het gaat hard met de Dude de filmpjes worden veel bekeken en de aanvragen naar zijn onderlijnen komen ook binnen. Kwaliteit weten mensen te vinden onder het label The Dude zullen een end tackle pakket op de markt komen en een aas lijn.