Categorie: "Hengelsport bladen"

Boustails, de weg naar het einde ( ik hoop het niet )

 Ik ken Boudewijn al jaren de laaste tijd hebben we wat minder contact maar er zijn tijden geweest dat ik hem weekelijks spraak via de telefoon. Hij is bij mij altijd overgekomen als een vechter, iemand die door gaat waar andere stoppen. Dit is te merken aan zijn vangsten en de manier waarop hij is om gegaan met zijn hart problemen.

Streetfisching op karper

Het is niet iets wat je vaak ziet, vissers in het centrum van de stad. En dan vissen ze ook nog eens op karpers.

Fanaten van de Amsterdamse Hengelsportvereniging hebben 50 karpers uitgezet in het water bij het Kleine Gartmanplantsoen. Op deze manier is er toch wat te hengelen in de grachten. Of streetfishing, zoals ze het noemen.

November nummer Visblad

Het november-nummer komt eraan! – Nog drie nachtjes slapen en dan valt ie door je brievenbus: het  november-nummer van Hét Visblad]…. Speciaal voor onze Facebook-vrienden en -vriendinnen geven we hier alvast de cover prijs: Amsterdammer Boudewijn Margadant met een fraaie herfstkarper, gevangen tijdens een Visbladreportage.

DEELNEMERSLIJST Hengelsport- en Visbotenbeurs Utrecht

Damm wat een lijst er komt geen einde aan natuurlijk  zal sportvissenblog.nl ook aanwezig zijn op deze beurs om ter plekke te bloggen over van alles en nog wat dus hou dan zeker de blog in de gaten. We gaan interviews doen met de craks die we tegen komen enz enz

 

DEELNEMERSLIJST

Groothandels / fabrikanten

Arca – Bifa • www.arca-bifa.com
Hengelsportgroothandel

Ben’s Fishing Tackle • www.bensfishingtackle.nl
Hengelsportgroothandel

150 Vragen over Witvissen

Ik ben geen witvisser wel eens geweest en het begint ook weer wat te trekken sinds ik met deze site bezig ben. zal deze dan ook gelijk even bestellen.

In de zeer succesvolle serie 150 Vragen over, verschijnt dit keer de special 150 Vragen over Witvissen. In ruim 150 tips geven niemand minder dan de Nederlands bondscoach Jan van Schendel en Belgisch witvisspecialist Richard Van den Broeck aan de hand van duidelijke foto’s en illustraties hun geheimen prijs.