PB Products Hit and Run Inline System

Dit gepatenteerde inline lood is door PB Product speciaal ontworpen vo0r een optimale werking van het Hit & Run Inline Loodsysteem. Door z’n unieke binnendiameter sluit de speciale Insert naadloos aan op het lood waardoor een goede werking van het systeem gewaarborgd is. Het lood is uitgerust met een gleuf aan de buitenkant waardoor het loodgewicht makkelijk en snel verwisseld kan worden zodnden de Insert te verwijderen. Ideaal wanneer de situatie vraag om een aanpassing van het loodgewicht. Daarnaast bestat ook de mogelijkheid om het lood tijdens het transport van de hengels van de insert af te halen waardoor de blank niet beschadigd.


Door de speciale werking van het Hit & Run Inline Loodsysteem is er een dubbele registratie ten opzichte van bestaande loodsystemen, hierdoor worden zelfs de meest voorzichtige en trage aasopnames geregistreerd. Mocht er tijdens de dril een eventuele lijnbreuk optreden, dan zal de karper bij dit systeem zowel lood, hoodlijn en eventuele voorslag kwijt raken. Het Hit & Run inline Loodsysteem behoort daarmee tot 1 van de veiligste systemen ter wereld.
Verpakt per 2 stuks inclusief Insert en Tailrubber. Het lood is voorzien van een bruine coating met groene spikkels voor een optimale camouflage.

Lees ook:Review: Nash loodrange door Jelle Vandaele
Lees ook:Landgoed het Timmerholt
Lees ook:PB product preview 1
Lees ook:GRATIS BIJ BESTEDING VANAF € 50 IN ONZE WEBSHOP
Lees ook:Uitbreiding assortiment met Sportex en PB Products bij Flexible Carpfishing

2 reacties op “PB Products Hit and Run Inline System

  1. gerard

    Weer Jammer dat PB niet iest heeft uitgevonden wat er al niet was.
    Bij carp’o'rus bestaat dit systeem al jaren alleen ja natuurlijk in een andere form maar bijna edentiek dus niet echt nieuw van PB.

      /  
  2. peter

    Is toch al lang bekend dat de div rig,s etc van pb al eerder het licht hebben gezien dan dat pb ze onder de aandacht bracht(brengt) de div karperaars onder ons aan de waterkant experimenteren wat af hoor.

      /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.