KOMENDE ZONDAG AL STUDIO VIS TV

BerIl-0CQAABQNQNog eerder dan verwacht het nieuwe visprogramma op TV wij hebben er zin in er is al veel over gezegd daarom doe ik dat niet. Ik ga  komende zondag gewoon lekker kijken.

Komende zondag 26 januari volgt na de uitzending van Vis TV om 10.00 uur de eerste aflevering van Studio Vis TV. Dat is op deze pagina al aangekondigd, maar enkele ‘slechte lezers’ dachten dat het programma pas en tegelijk start met de eerste nieuwe aflevering van Vis TV op zondag 2 maart a.s. Niet dus! Gewoon meteen al komende zondag en graag wachten met zappen of vissen en een half uurtje langer op RTL-7 blijven kijken !

Want, wat ooit spon…taan als een ideetje in de groep werd gegooid, kreeg het afgelopen jaar ineens gestalte en is nu een feit; Studio Vis TV!
Een praatprogramma over hoe kan het anders sportvissen. Want, als je wekelijks bij diverse omroepen met een paar man aan een tafel over voetbal kunt praten, waarom dan niet over vissen ? De hengelsport telt immers alleen al in Nederland een kleine twee miljoen liefhebbers.

De presentatie is in handen van Marco Kraal en Robert de Wilt. De laatste is redacteur van Het Visblad en zal in die hoedanigheid regelmatig zaken op tafel leggen die een link hebben met het magazine. En, uiteraard komt zoals de naam al zegt Vis TV aan bod. Maar, evengoed actualiteiten, prangende vragen van sportvissers; eigenlijk alles wat met vis en vissen te maken heeft en nog veel meer. Alles afgewisseld met filmpjes e.d.

Wekelijks ontvangt genoemd duo een gast in de vorm van een bekende sportvisser dan wel een bekende vissende Nederlander. Komende zondag bijvoorbeeld vissend wereldreiziger Arnout Terlouw gevolgd door o.a. bondscoach Jan van Schendel, karperpurist Piet Vogel, ik zei de gek en vele anderen. Studio Vis TV, onthoud die naam !

 

Lees ook:Een gloednieuw Nederlands sportvisprogramma
Lees ook:VISSEN BIJ STUDIO MAX LIVE
Lees ook:Jeugdkamp KCN Datum: 10-11-12 mei.
Lees ook:Carp zone bivvy tafel preview
Lees ook:Carpe Diem in online

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.