Jeugdkamp KCN Datum: 10-11-12 mei.

Het jeugdkamp afgelopen jaar op Sassenhein was weer een groot succes, vandaar dat we in de herhaling gaan. Maar, deze wordt alleen nog weer beter en educatiever, er zal dan ook worden gevist op de Hoge Vaart. De precieze plaats word nog bekend gemaakt.

Aanvang: 19.00 uur tot zondag 12.00 uur.

Datum: 10-11-12 mei.
Dit alles is in samenwerking met Karper-magazine, Rod Hutchinson, Karperhoek Hoogeveen. Opnieuw kunnen er 24 jeugdleden meedoen aan deze nu al zeer bekende jeugdkampen van de KCN. Naast een heleboel gezelligheid gaan we ons dit kamp meer bezighouden met een belangrijk stukje educatie: onderlijnen, aas en visveiligheid, alles zal aan de orde komen. Uiteraard is er op zaterdagavond onze bekende barbecue!

Ook zullen er diverse ‘bekende en onbekende karpercracks’ aanwezig zijn voor de nodige uitleg. Er zal weer in koppels gevist worden met een begeleider op elke twee kids. Een begeleider die je alle karperkneepjes bij kan brengen. Dit kamp is uitermate geschikt voor de mensen die voor het eerst willen gaan karpervissen en/of nachtvissen. Omdat de Hoge Vaart niet het moeilijkste water is, zal de kans erg groot zijn dat er goed gevangen gaat worden en dat is toch de bedoeling? De kosten bedragen 50 euro all-in: vissen, meer dan genoeg aas, op zaterdag een lunch en een barbecue en natuurlijk een ontbijt op de zondag plus kans op vele leuke en vette prijzen!

Aangezien deze kampen erg gauw vol zitten, is de aanmelding pas geldig als het geld op de rekening staat..

Voor meer informatie voor ouders en/of verzorgers eveneens deze link gebruiken. Of een mailtje sturen naar [email protected].

Wees er snel bij, want vol is echt vol deze keer…!

 

Lees ook:Jeugdkamp KCN
Lees ook:Speciaal voor de jeugdige karpervissers
Lees ook:KCN jeugdkamp
Lees ook:Jeugdkamp karperclubnederland op Vinkeveense plassen
Lees ook:Een gloednieuw Nederlands sportvisprogramma

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.