Misdragingen (karper) vissers Apeldoorn

Kijk en daar gaat onze hobby mee naar de kloten en krijgen we als karper visser een slechte naam. met de groei van het karper vissen is het randgebeuren ook gegroeid. Drank en drugs zijn dingen die ik vaak zie aan de waterkant ook bij de zogenaamde toppers en cracks…. Ja Crak heads kun je ze zo ongeveer noemen.

Door dit soort ” karpervissers” is het nu gebeurd met het nachtvissen in de bebouwd kom van Apeldoorn en zullen er aankomende jaren meer plaatsen volgen geloof mij maar. laten we ons dat gebeuren?

Regelmatig komen er bij het T.O.G. Apeldoorn en de gemeente Apeldoorn klachten binnen over misdragingen van enkele (karper) vissers.

De meeste klachten komen uit de wijk Woudhuis / Osseveld en Apeldoorn-Zuid. De klachten variëren van rommel achterlaten, plassen in het openbaar, geluidsoverlast en nachtvissen.

Wij als hengelaarsvereniging keuren dit gedrag af en de namen van enkele van deze (karper) vissers die zich hebben misdragen zijn bij T.O.G. Apeldoorn bekend. Mochten zij zich in de toekomst nogmaals misdragen zal er door T.O.G. passende maatregelen genomen worden.

Het nachtvissen in de bebouwde kom van Apeldoorn is verboden en geldt voor alle wateren. Tevens geldt dit voor het achterlaten van rommel. Hier zal streng op worden gecontroleerd door medewerkers van het team Toezicht en Handhaving in Openbare Ruimte (THOR) van de gemeente Apeldoorn en de politie. Er zal niet meer worden gewaarschuwd, maar direct proces verbaal worden opgemaakt.

Wees zuinig met onze verworven rechten, we zijn ze eerder kwijt dan rijk!

Lees ook:Visverbod in de gracht Govert Flinckstraat
Lees ook:Petitie voor legaal nachtvissen in Frankrijk met de aankomende nieuwe visserijwet !
Lees ook:OPROEP AAN DE KARPERVISSERS IN LIMBURG
Lees ook:‘Vissen in Hoogeveen bijna onmogelijk’
Lees ook:Rolf Bouman geeft workshop voor Polen.

Eén reactie op “Misdragingen (karper) vissers Apeldoorn

  1. W Wagenvoort

    Als verenigings en districtscontroleur kom je wel eens aan het water!
    Wat je tegen komt aan de verenigingsvijver(alleen toegankelijk voor leden) is abnormaal. Ook vandaag nog weer, snoer in de bosjes, dekseltje van een maisblikje,wat plastic prut en een bierflesje, gewoon achter gelaten door collega vissers. Jammer. Onlangs op het Twentekanaal/kop zijtak Almelo een vuilniszak vol met prut meegenomen naar huis.Lege bierblikjes/restanten v/e bbq gebeuren/lege flessen wodka etc. Jammer.
    Er blijven collega vissers die er anders over denken en hun rommel gewoon achter laten.

    Willem

      /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.