Leonard Sports brengt heel veel nieuws! Op Hengelsport- en Visbotenbeurs

Met hulp van het LFT Witvis team is er een compleet nieuwe range LFT Precision voeders neergezet die uitermate goed getest zijn en niet zonder succes. Daarnaast is er een Rookie Range voor de beginnende karpervisser neergezet en een Favourite Range -boilies die ook op de meest moeilijke wateren voor veel vis zorgden- voor de fanatieke bivy boys.

1  3  ms2.rvf 1

Veel nieuws is er ook te melden binnen de LFT Witvis range met veel nieuw klein materiaal dat u gewoon moet zien. Hier om heen diverse foudralen en tassensteunen en dergelijke. Zitkisten met alle opties tot uitbreiding zijn ook te vinden in het LFT pakket.

IMG 8395

Op karpergebied vindt u ook uitbreiding in het aanbod van tassen en stoelen, dit om het LFT Karper pakket nóg completer te maken. Behalve het aanbod van tassen en stoelen vindt u ook diverse shelters en tenten in het assortiment met de kwaliteit die u van LFT gewend bent.

Het pakket van Climax Lines is ook enorm uitgebreid en staat als een huis.

Verder vindt u op de stand van Leonard Sports de uitbreiding van het Mustad pakket met vele nieuwe modellen haken en een prachtige nieuwe collectie van Sportex.

sportex 2  21 1 ms1.rvf 2

Kortom alles bij elkaar te veel nieuws om hier allemaal op te noemen! Kom langs op de stand en laat u verassen door het complete pakket van Leonard Sports.

Lees ook:Fox pakt wederom groots uit de Hengelsportbeurs te Utrecht
Lees ook:VNV en SNB samen op Hengelsport Outdoor Fair
Lees ook:CarpFest! met MTC
Lees ook:Review Carpzone Reclining chair – door Frank Huisman
Lees ook:DE KSN, GULP EN KWO PAKKEN UIT OP CARPSQUARE 2013

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.