Sinds begin 2013 is er een nieuwe boilieleverancier in Almere, “Magic Carp Baits”.

De eigenaar van Magic Carp Baits, Pascal, is zelf een verwoedt karpervisser. Zo’n 25 jaar geleden is zijn passie voor het karpervissen begonnen, hij is begonnen op de kleine wateren en vist nu al ruim 20 jaar doorgaans op de grootste wateren van Nederland. Zijn eigen aas ontwikkelt hij al vanaf de bginperiode en hij gaat hier heel ver in. Zaken waar hij rekening mee houdt zijn onder andere de voedingswaarde, watertemperatuur, goede verteerbaarheid en (het belangrijkste) dat het gezond moet zijn voor de vis: Pascal gaat alleen voor het allerbeste!



Omdat de resultaten die hij de afgelopen jaren heeft geboekt niet onopgemerkt bleven kreeg hij regelmatig de vraag of hij zijn boilies niet voor anderen beschikbaar wilde stellen. In eerste instantie was hij daar wat terughoudend in, er zit immers ontzettend veel tijd en energie in het resultaat, maar later kwam het besef dat hiermee de kosten voor het vele voeren wat hij op het grote water doet wel aanzienlijk omlaag kunnen.

Pascal vist zelf met 3 verschillende bollen, tegenwoordig laat hij deze bollen professioneel draaien en doet er dan standaard een aantal kilo’s bovenop die voor de verkoop bestemd zijn. Zo houdt hij zijn eigen voorraad op peil en kan hij door de verkoop van de extra kilo’s zijn eigen kosten enigszins drukken. Het mag duidelijk zijn dat hij alle vertrouwen in deze bollen heeft!

De enige wijziging is dat hij voorheen voornamelijk met freezers viste maar tegenwoordig helemaal over is op ‘ready mades’. Versheid is gegarandeerd en de bollen zijn minimaal 6 maanden houdbaar!!

Interesse? Kom een keertje langs in Almere Buiten, de koffie staat klaar. Je kunt voor al je vragen omtrent je visserij bij mij terecht en ik help je graag een stapje verder. Of neem een kijkje op de website: http://magiccarpbaits.com/
Binnenkort meer info

Lees ook:Gast blog van Jasper Korll over het vertrouwen hebben in je visserij.
Lees ook:Bait Creator
Lees ook:KH Baits and Tackle lanceert een eigen top kwaliteit boilie lijn!
Lees ook:Nieuwsbrief Flevobaits
Lees ook:Gouden Gulp! Carp boilie is gevonden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.