Sessieverslag “The Labyrinth”

Ik lees veel kom op veel leuke en minder leuke karper sites. Dit verhaal vond ik wel grappig om met jullie te delen. Het komt van de site Carp101   Welkom op de website van Carp101!

Een geheel nieuwe website op gebied van karpervissen.  Carp101 zal zich onderscheiden door luchtig geschreven artikelen door meerdere auteurs, het delen van allerlei nieuws en karperfilmpjes. De man achter deze website is Dave Geerlings. Dave is werkzaam in de IT en heeft als grote hobby karpervissen, met deze website worden die twee gecombineerd.

Neem eens een kijkje om een idee te krijgen! Natuurlijk staat het je vrij om zelf ook ideeën, artikelen, foto’s en andere  karpergerelateerde zaken aan te leveren. Volg ons ook via social media zoals Facebook en Twitter om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

 

Lange tijd hebben we er naar uit gekeken om een trip te maken naar het beloofde karperland Frankrijk. Nipro Hengelsport organiseerde een trip van 20 t/m 27 Oktober naar het water van Kevin Maddocks genaamd The Labyrinth.

Leon van den Berg en Jeroen Hoving hebben vooraf een avond georganiseerd bij Nipro Hengelsport waarbij de regelementen voorbij kwamen. Ook werd daar ter plekke verteld dat er een soort wedstrijdje van gemaakt zou gaan worden en dat de hoofdprijs een ticket was voor 2 personen naar Domaine de Pimprez in November om daar mee te kunnen doen aan de Shimano Masters.

Eindelijk was daar het moment aangekomen dat we konden gaan vertrekken, we hadden besloten om op te rijden met Johan en Johnny Treffers, zij waren ook zo vriendelijk om onze stretchers mee te nemen op hun aanhanger anders hadden we zeker ruimtegebrek gehad, nog bedankt jongens!

Om klokslag 24:00 vertrokken we op naar onze bestemming voor een week, na een korte tankstop voor de Belgische grens voor Johan en een wat langere stop in België voor een hoognodig bakkie koffie zette onze reis zich voort. We hadden immers ruim 650 km voor de boeg en omdat Johan met een aanhanger reed hebben we ervoor gekozen ruimschoots op tijd te vertrekken zodat we rustig aan konden doen. In Frankrijk maken we ergens langs de peage een tussenstop voor een bak koffie en een sanitaire stop echter heeft dit tankstation geen van beiden……..besloten wordt dan alvast maar te wennen aan de natuurlijke omgeving voor de sanitaire behoefte .

Lees verder http://www.carp101.nl/index.php/template/artikelen-teamleden/81-sessie-verslag-the-labyrinth

 

Lees ook:DeWitvisser.nl een groot succes!!!
Lees ook:Wehlsekarpervissers.nl
Lees ook:Stront aan de knikker binnen bestuur HSV Almere
Lees ook:Win 250 euro aan hengelsport!!!
Lees ook:Koopavond bij Raven(.nl)!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.