Gastvrije hotspots in Frankrijk (deel 2: Fighting dream)

We draaien om Beauvais heen. De lucht betrekt. De prachtige onbewolkte dagen bij Utopia, maken plaats voor grauwe sluiers, passend bij deze stad en het Noord-Franse landschap.Noord-Frankrijk is zo mooi omdat het eigenlijk zo ontzettend lelijk is.
Uitgestrekte akkers, beetje heuvelachtig, bospercelen, een verdwaalde kolenmijn, de bekende ”pavee’s” van Parijs-Roubaix en de niet te tellen begraafplaatsjes van Le Grande Guerre. Volgend jaar is dit alweer honderd jaar geleden.

 

Niet voor te stellen wat er zich toen hier allemaal heeft afgespeeld. Noord-Frankrijk heeft een rijke historie. Terug naar de familiegronden. Genoeg cultuur nu. Vissen geblazen!
Als we het dorpje Neaufles-Saint-Martin voorbij rijden, doemt er aan de linkerkant een flinke vallei op met twee meren, verscholen achter wat akkertjes en bos. Je zou er glad voorbij rijden als je dit niet weet. Het eerste water is een typisch Frans gemeentewater. Groot, ondiep, veel wier en na horen zeggen “boomstammen” van graskarpers en gewichtige spiegelkarpers.

lees verder http://maximumpowerfishing.nl/gastvrije-hotspots-in-frankrijk-deel-2-fighting-dream/?fb_action_ids=641284522555063&fb_action_types=og.likes&fb_source=aggregation&fb_aggregation_id=288381481237582

Lees ook:K-Karp Pod Table
Lees ook:Filmen is HOT!! en dat voor 29,95…
Lees ook:Petitie voor legaal nachtvissen in Frankrijk met de aankomende nieuwe visserijwet !
Lees ook:Carping Adventures karperreizen
Lees ook:Ed Skillz The Hunt For Carp part 5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.