Jaap Leegte sluit na 31 jaar zijn hengelsportspeciaalzaak

ASSEN – Jan Leegte sluit na 31 jaar zijn hengelsportspeciaalzaak aan de Rolderstraat in Assen. Leegte is 64 jaar en vindt het welletjes, nu bijna vijftig jaar werken. Leegte is een man van de praktijk. Zijn kennis kwam voort uit zijn eigen ervaring. In het Dagblad van het Noorden legt hij uit wat het grote geheim van een goede sportvisser is. “Vissen is nog net zo eenvoudig als vroeger.”

 

Assen verliest een gerenomeerd hengelsport bedrijf.

Assen,

November.

 

In de komende tijd zal Jaap Leegte van hengelsport Leegte gaan stoppen, Jaap heeft zijn sporen meer dan verdiend in de hengelsport. Nu Jaap zijn respectievelijke leeftijd heeft bereikt is het tijd om heerlijk van zijn vrije tijd te gaan genieten wat meer dan verdiend is. Helaas heeft Hengelsport Leegte geen opvolgers dus houd het op met bestaan, waarmee Assen een vak bedrijf zal gaan missen in de branche hengelsport. De komende maanden is het uitverkoop dus wie nog materiaal nodig heeft, Jaap geeft nu extra korting.

De vaste medewerker van Jaap, die helaas de zaak niet kon overnemen.

Jaap Leegte wij willen namens het gehele team van Pure-Fishing je bedanken voor alle trouwe jaren aan ons bedrijf als klant. Wij hopen allen dat je nog lang mag genieten van je vrije tijd en hopelijk deze veel besteed met het vissen of waar je zin in hebt. Pluk de dag en geniet.

Nogmaals Jaap en vrouw bedankt.

Meer info http://www.eu.purefishing.com/blogs/nl/leo-stoutjesdijk/2012/11/07/assen-verliest-een-gerenomeerd-hengelsport-bedrijf/

Lees ook:Bol.Com begint met Hengelsport!
Lees ook:Kick off Wheels Boat Water!
Lees ook:Hengelsport-Volendam Volendam sluit de deuren
Lees ook:Aziatische tijgermug gevonden in Assen
Lees ook:Karpervissen in …..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.