Anti teken kleding die werk!!!

Als je een paar blogs terug kijkt zie je de kleding van de Firma Insect direct, ik wil hier toch nog even op terug komen aangezien teken toch wel een probleem zijn binnen onze tak van sport. De ziekte van lymfe komt vaker voor dan wij denken. De van deze firma houd 98% van de teken tegen. Ik heb binnenkort ook deze jas met bijpassende broek!!!!!!!

Hoe kan het dat Rovince kleding teken en andere insecten afstoot? Het unieke aan Rovince teekwerende kleding is het gebruik van het door Rovince gepatenteerde ZECK-Protec. Werkelijk uniek in Europa.

ZECK-Protec is een uitgekiende bescherming tegen de teek die ontwikkeld is voor professioneel gebruik. Rovince kleding wordt tijdens de productie uitgevoerd met deze teekwerende bescherming. Teekwerende kleding die Rovince op de markt brengt is bij aankoop altijd geïmpregneerd en heeft voor de gehele levensduur geen nabehandeling nodig. Hierdoor is ZECK-Protec zeer geschikt voor zware professionele omstandigheden.

ZECK-Protec is volledig veilig en gecertificeerd. De impregnering is geurloos, huidvriendelijk, UV-proofed en machine wasbaar. De protectie blijft ongekend lang op de Rovince kledingactief. Tests hebben uitgewezen dat zelfs na 80 wasbeurten een optimaal teekwerend resultaat naar voren kwam. Kortom met ZECK-Protec een professionele teekwerende bescherming en geen nabehandeling vereist!

hier meer informatie http://www.insectdirect.nl/anti-teek-jassen

 

 

Lees ook:Laat je niet teken hier de oplossing…
Lees ook:Rovince kleding
Lees ook:Hoera ik heb een sponsor!!!!
Lees ook:Win een rubberboot bij Balvert boot inport.
Lees ook:Korda Finger Stall

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.