WIN EEN UNIEK AQUAREL SCHILDERIJ!!

Speciaal voor Carp Square Utrecht heeft kunstschilder Remko van den Berg een nieuw kunstwerk vervaardigd. Remko van den Berg is zeker geen onbekende in de hengelsport- en karper wereld. Zijn werk is al vele jaren te bewonderen op meerdere hengelsportbeurzen in binnen- en buitenland.

Remko van den Berg is geboren in 1960 en is al sinds dat hij de kunst van het lopen heeft afgekeken gek op vissen. Van daaruit werd dan ook zijn liefde van het schilderen bepaald. Zijn voorliefde gaat uit voor eigenlijk alles wat leeft in de natuur of het nu vogels, vissen of overige dieren aangaat, Remko van den Berg maakt er iets moois van.

Het begon met pentekeningen, algauw kwamen de eerste aquarellen en olieverf schilderijen maar ook pastelkrijt mag in dit rijtje niet ontbreken. Zijn streven is om een schilderij zo natuurgetrouw mogelijk te schilderen en daardoor het kunstwerk tot leven te brengen. Remko van den Berg is een echte hengelsport- en natuurliefhebber. Zijn favoriete vogel is de ijsvogel en deze gebruikt hij ook als zijn handelsmerk. De kleine kleurige bevederde visser is voor hem gewoon een passie om te schilderen. Omdat er een keuze gemaakt kan worden uit verschillende technieken en/of reproducties is er voor de liefhebber in iedere prijsklasse een kans van slagen.

Speciaal voor Carp Square Utrecht heeft Remko van den Berg een nieuw kunstwerk vervaardigd. Bezoekers maken weer kans op het winnen van een uniek aquarel schilderij. Meer informatie hierover volgt binnenkort via de Carp Square Facebookpagina

Lees ook:De K van kunst of karper
Lees ook:Bijna 15.000 likes voor Carp Square Utrecht
Lees ook:De Karpervissende kunstenaar Remko van den Berg
Lees ook:Kunst bereikbaar voor iedereen
Lees ook:Win een kunstwerk van Remko vd Berg !!!!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.